tisdag 20 oktober 2009

Halva min verklighet.Förutom cocktails, restauranger, bruncher, shopping och annat skoj är det detta som är min verklighet, fyra timmar om dagen. En lärare som gäspar lika ofta som jag inte förstår och förklarar genom att ge ett till exempel (på turkiska såklart). Och en läxbok fylld med bilder på kvinnor som städar och tvättar.

3 kommentarer:

 1. Tjena tjena Lina, du trivs märker jag och njuter livet. Dock inte språklektionerna hehehe, men jag fattar att det måste vara sjukt svårt. Hur går det, snackar du något nu? Läraren verkar inte vara den bästa pedagogen, höja rösten och ta om det hela hm... det hade inte funkat på mig heller ;) . Blir nästa nivå men samma lärare?

  Gumman jag tänker på dig o det vet jag att Elina oxå gör. Vi sågs häromveckan o såg den där Coco chanel filmen, helt ok. Här e det ju som kanske bekant svinkallt, även om dagarna är soliga och vackra. Jag kämpar på med sista korrigeriarna på exjobbet nu o snaaart är det helt klart.

  Aha, jag inser att detta börjar mer likna ett personligt mail :) än en kommentar. Men du ska veta att jag har full koll på din fina blogg och hänger med.

  Stora kramen till er båda

  SvaraRadera
 2. zeki är en riktig godbit;)
  /challe

  SvaraRadera
 3. Jag säger, ge upp skolan och öva hemma med din man istället! Gosh, alla på bilden ser ju döds uttråkade ut!

  SvaraRadera