tisdag 27 oktober 2009

Kommer jag att bli turk nu.


Frågan har ju dykt upp, tankarna med. Jag har ett halvårs tjänstledigt från mitt jobb i Sverige och hyrt ut min lägenhet lika länge. Men inget är ju omöjligt att förlänga. Jag trivs riktigt bra, staden är fantastisk. Men självfallet är det att bo med sin älskade, som man längtat efter i ett år, som gör det hela riktigt riktigt trevligt. Allt hänger på att jag hittar jobb och kan försörja mig, mina sparpengar lär väl snart ta slut... Jag tänker inte jättemycket framåt, men känner i magtrakten att Sverige vinner när det kommer till semester (2 veckor här, minst 5 hemma), mammaledighet (typ ett år hemma, 3 månader här), pappaledighet (vad är det, säger man i Turkiet), sjukvård (superdduperdyr här och tack vare skatt (som jag älskar att betala) typ gratis hemma) osv... Vi får se vad som händer, jag kanske startar en egen superframgångsrik turkiskverksamhet som gör att jag kan bestämma över semester och annat helt själv...

2 kommentarer:

 1. oavsett om det är i sverige eller turkiet kommer du att bli framgångsrik i vad du än företar dig! /säger din egen lilla astrolog :)

  SvaraRadera
 2. Enig med Mia!

  Kan du få det bästa av båda världar så vore det ju strålande, och kanske är ett eget superframgångsrikt turkisk-svenskt företag en god lösning. Kreativt iaf.

  Kanske dags för Aras att prova Svea skatterike = rikt pga skatten (jag älskar ju oxå att betala skatt och vill gärna betala mer!).

  Nå, tål att klura på lite till. Så andas och njut så kommer det till dig.

  SvaraRadera