lördag 20 februari 2010

Orkeslös.


Känner mig lite lätt desorienterad. Det är min näst sista lördag i Istanbul och jag borde passa på att gå ut och andas Istanbul. Aras befinner sig i Madrid, en dag mer än han planerat, så lägenheten är tom, varken pojkvän eller hund. Alla jag känner verkar upptagna. Och jag har 20 lira att röra mig med. Mitt visa-kort blev ju stulet i Aten. Och jag känner mig halv utan min älskade iPhone (är det patetisk kanske...).

7 kommentarer:

 1. Sänder kärlekstankar till dig! Snart får jag rå om dig lite i Malmö, bjuda dig på middag och ha lååååånga rödvinssamtal :) /M

  SvaraRadera
 2. Hej Lina fina! gosh, that sucks och bli av med mobil o cash! vilken otur. Själv är jag nu på guernsey..,, kontrasten mellan istanbul o här är total!
  kram kram

  SvaraRadera
 3. Jag säger "Hi Tech / Low Life" :-) Kämpa på syrran, strax hemma i trygga Sverige. Hoppas kontakten med den Italienska polisen var positiv. Härlig bild från Istanbul. Behöver du kontanter kan jag skicka ner, hör bara av dig.
  Mvh
  /brossan

  SvaraRadera
 4. När jag läser Johans kommentar här uppe så undrar jag om han tror att Aten ligger i Italien?! Eller vad vet jag, du kanske av någon anledning skulle kontakta den italienska polisen efter din stöld i Grekland.. Försök annars njuta av vädret åtminstone Lina! Här hemma är det misär.. Vill inte get you down inför din hemfärd men du ska vara beredd på det värsta..
  KRAM:)

  SvaraRadera
 5. Har fått för mig att det var Rom du var i hela tiden Lina, tror det var ett önsketänkande.

  SvaraRadera
 6. Hahaa.. Roliga kommentarer.
  Lina, nu har du inte uppdaterat på ett tag, jag får lite abstinens då jag klickar in på din blogg och möts av samma inlägg hela tiden.
  Hadi hadi, cabuk :)

  SvaraRadera
 7. Detta är ju kommentar-rekord! :) Ja, Johan du får läsa på mer om Europas geografi, kan vara bra att kunna även som polis.

  SvaraRadera