torsdag 4 februari 2010

Varför och vem är du?


Okej, jag installerade Google Analytics när jag började blogga. Och jag har häpnat över att besökarantalet bara har stigit och stigit. Det är även väldigt fascinerande att jag nästan har lika många besökare i Sverige som i Turkiet. Men jag vill veta varför du började läsa min blogg och ännu heller, vem är du? Kommentera gärna detta inlägget och klicka på undersökningen till höger. Detta är läskigt, riskerar att typ ingen svarar eller skriver något... Men jag ser ju att ni finns i min statistik...

5 kommentarer:

 1. Jag började läsa din blogg för att Suvi berättade om den. Jag är den Carro av hennes kompisar som har en syrra som heter Melina:)Jag tycker det är roligt att höra om livet i andra länder, speciellt som jag själv har siktet inställt på att flytta helt eller delvis till Spanien någon gång i livet.

  SvaraRadera
 2. 20 årig tjej från Stockholm, ursprungligen från Turkiet och jag bara älskar Istanbul. Kunde dock inte åka i år och därför nöjer jag mig med dina inlägg och fina bilder som ger mig den där Istanbul känslan. TACK!!! :D

  SvaraRadera
 3. Jag har varit mycket i Turkiet och läser Turkiettjernas bloggar så jag hamnade in på din blogg via deras bloggar - vems har jag glömt.
  Jag har varit mycket i Turkiet och i Istanbul ett par gånger och jag drömmer mig tillbaka dit när jag läser era bloggar om ert liv i Turkiet.
  Din blogg har jag följt några veckor bara...

  Du har såå fina bilder och verkar trivas så bra!

  Får passa på att ställa en fråga tillbaka,
  du har skrivit att du jobbar ibland - är det online eller i Istanbul du jobbar?

  SvaraRadera
 4. Tack Emine! Lätt att ta fina bilder när man liksom har Istanbul runt om sig...

  Norea visst trivs jag bra, en riktigt rolig stad att bo i och det har varit förvånansvärt enkelt att träffa härliga vänner här. Jag jobbar som frilansande Grafisk formgivare. Lite jobb här i Istanbul men framförallt hem till Sverige.

  SvaraRadera
 5. Är en flitig Istanbul resenär. Min man (som dock är född i Sverige) är turkisk. Vi åker oftast till hans släktingar i Istanbul samt till deras sommarställe i Ayvalik.
  Är sugen på att bo och jobba i Istanbul ett 1/2 år eller mer.

  SvaraRadera